Over mij

Mijn hele leven was ik op zoek, naar wat?

Werkzaam in het bedrijfsleven als trainer/coach ontdekte ik in 2010 yoga, initieel met als doel om uit mijn hoofd en meer in contact te komen met mijn gevoel. Vragen als: “Wie ben ik?”, “Waarom ben ik hier?” en “Wat is mijn bestemming?” zijn mij niet vreemd. Al snel merkte ik dat ik yoga door wilde geven aan anderen. In 2013 heb ik een docenten opleiding bij Yoga Moves afgerond en ging ik yoga en pilates geven bij een grote yogastudio in het centrum van Utrecht. Door de beoefening van yoga groeide mijn interesse voor mindfulness en de spirituele kant van yoga. In 2016 heb ik daarom 3 weken doorgebracht in een Ashram in het noorden van India. Nog steeds was ik zoekende naar mijn missie in dit leven.

In 2019 heb ik mijn vervolgopleiding tot Mindfulness trainer (MBSR) afgerond. Mindfulness heeft me geleerd om bewuster te leven en meer in contact zijn met mezelf. Het heeft me geleerd dat het leven niet maakbaar is en dat ik met mildheid en begrip naar mezelf mag kijken. Veranderen wat veranderd kan worden en aanvaarden wat niet te veranderen is.

Mijn levenspad was niet altijd even gemakkelijk en ging gepaard met weerstand, depressies, angst en strijd. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik hier ben om datgene wat ik heb geleerd door te geven. Van onwetendheid naar wetendheid. Ik kwam erachter dat er nog zoveel onwetendheid bestaat over gezond leven en de invloed die je daar zelf op hebt. In 2018 ben ik een post-HBO opleiding tot Vitaliteits/Leefstijl coach gaan volgen omdat ik geloof dat een gezonde leefstijl heel veel invloed op je gezondheid.

Mijn missie is het vergroten van je bewustzijn, of dat nu lichamelijk, mentaal of spiritueel is. 90% van onze keuzes maken we onbewust, ook al denken we van niet. Door je bewustzijn te vergroten leer je jezelf beter kennen en kun je dus ook bewustere en gezondere keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning om zo zelf meer invloed uitoefenen op je gezondheid en kwaliteit van leven.

Vitaliteits coach

Volg mij op Social Media:

Mindfulness trainer MBSR, Centrum voor Mindfulness, Amsterdam

De opleiding leidt op tot een professionele trainer van de 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT en kenmerkt zich door bijzondere aandacht voor de enquiry, door het zich persoonlijk eigen maken van mindfulness en door de lichaamsgerichte aspecten van mindfulness.

Leefstijlcoach en trainer, MARK Leefstijl en Vitaliteit (post-HBO opleiding)

De totaalaanpak van MARK Academy zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een Leefstijl- & Vitaliteitscoach van MARK coacht, gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal.

OERsterk coach opleiding, Level 1

 De OERsterk methode geeft houvast om de gezondheid te optimaliseren en om symptomen te voorkomen of op een natuurlijke manier te verlichten. Het uitgangspunt bij iedere behandeling is het aanpakken van de echte oorzaak (dus niet symptoombestrijding). 

Om de echte oorzaak van symptomen te vinden moet de mens als één geheel worden bekeken. Dit systeemdenken is de basis van hoe een OERsterk Coach naar gezondheid en symptomen kijkt. Gezondheid is het resultaat van een samenspel tussen veel verschillende factoren en de OERsterk Coach kan deze factoren verbinden in relatie met symptomen.

Hoe klanten mij ervaren

Ik vond het erg fijn om Sylvia als begeleider te hebben, vind haar stem prettig en ontspannend en haar ervaring is verdiepend. Ze heeft ook een brede interesse buiten mindfulness, die ze inzet waar het kan en koppelingen maakt.

Anoniem

Deelnemer 8-weekse training Mindfulness

Wil je samen met mij werken aan een oplossing voor jou?