Over mij

Mijn hele leven was ik op zoek, naar wat?

Werkzaam in het bedrijfsleven als trainer/coach ontdekte ik in 2010 yoga, initieel om uit mijn hoofd en in contact te komen met mijn gevoel. Vragen als: “Wie ben ik?”, “Waarom ben ik hier?” en “Wat is mijn bestemming?” zijn mij niet vreemd.

Al snel merkte ik dat ik yoga door wilde geven aan anderen. In 2013 heb ik een docenten opleiding bij Yoga Moves afgerond en ging ik yoga en pilates geven bij een grote yogastudio in het centrum van Utrecht. Door de beoefening van yoga groeide mijn interesse voor mindfulness en de spirituele kant van yoga. In 2016 heb ik daarom 3 weken doorgebracht in een Ashram in het noorden van India. Nog steeds was ik zoekende…..

In 2017 heb ik een opleiding tot Mindfulness trainer (MBSR) afgerond. Mindfulness heeft me geleerd om bewuster te leven en meer in contact zijn met mezelf. Het heeft me geleerd dat het leven niet maakbaar is en dat ik met mildheid en begrip naar mezelf mag kijken. Veranderen wat veranderd kan worden en aanvaarden wat niet te veranderen is.

Mijn levenspad was niet altijd even gemakkelijk en ging gepaard met strubbelingen, depressie, angst en strijd. Inmiddels heb ik ontdekt dat ik hier ben om datgene wat ik heb geleerd door te geven. Van onwetendheid naar wetendheid. Ik kwam erachter dat er nog zoveel onwetendheid bestaat over gezond leven en de invloed die je daar zelf op hebt. Ook hier ben ik een opleiding in gaan volgen.

Mijn missie is het vergroten van je bewustzijn, of dat nu lichamelijk, mentaal of spiritueel is. 90% van onze keuzes maken we onbewust, ook al denken we van niet. Door je bewustzijn te vergroten leer je jezelf beter kennen en kun je dus ook bewustere en gezondere keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en zo zelf invloed uitoefenen op je gezondheid en geluk.

Volg mij op Social Media:

Mindfulness trainer MBSR, Centrum voor Mindfulness, Amsterdam

De opleiding leidt op tot een professionele trainer van de 8-weekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT en kenmerkt zich door bijzondere aandacht voor de enquiry, door het zich persoonlijk eigen maken van mindfulness en door de lichaamsgerichte aspecten van mindfulness.

Leefstijlcoach en trainer, MARK Academy (post-HBO opleiding)

De totaalaanpak van MARK Academy zorgt voor duurzame en diepgaande resultaten. Een Leefstijl- & Vitaliteitscoach van MARK coacht, gidst en adviseert niet alleen op het fysieke vlak, maar vooral ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak. Het vergroten van je eigen regie en zelfredzaamheid staat tijdens het coachtraject centraal.

Stoppen met roken, Medipro

De opleiding tot stoppen-met-rokencoach is door het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken erkend en bevat onder andere basiskennis stoppen met roken, cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering. Stoppen met roken coaching wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Hoe klanten mij ervaren

Ik vond het erg fijn om Sylvia als begeleider te hebben, vind haar stem prettig en ontspannend en haar ervaring is verdiepend. Ze heeft ook een brede interesse buiten mindfulness, die ze inzet waar het kan en koppelingen maakt.

Anoniem

Deelnemer 8-weekse training Mindfulness

Wil je samen met mij werken aan een oplossing voor jou?