Jouw weg naar een betere gezondheid, meer energie en geluk in Utrecht

Mijn missie is om je te helpen om je bewustzijn te vergroten waardoor je gezondere keuzes kunt maken voor jezelf, voor je gezondheid, gezin en werk in omgeving utrecht

Body and Mind Academy Utrecht

Met mijn achtergrond en ervaring als yogadocent, mindfulnesstrainer, ademcoach, stoppen met roken coach en leefstijlcoach heb ik een goed gevulde gereedschapskist voor een integrale aanpak van mentale en fysieke klachten. Mijn missie is bovenal het vergroten van je bewustzijn, of dat nu lichamelijk, mentaal of spiritueel is. 90% van onze keuzes maken we onbewust, ook al denken we van niet. Door je bewustzijn te vergroten leer je jezelf beter kennen en kun je dus ook bewustere en vooral gezondere keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en zo zelf invloed uitoefenen op je gezondheid en geluk.

Wie is Sylvia?

Mensen die mij kennen omschrijven mij als nuchter, duidelijk, integer en vriendelijk. Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn integrale aanpak. Als coach zie ik snel waar de ‘pijnpunten’ zitten. Mijn stijl is zacht waar het kan en confronterend waar het moet. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij, heb ik me laten vertellen. Ik ben een luisterend oor, ik hou je een spiegel voor, vaak met humor.

Hoe ga ik te werk?

Naast de kennis die ik heb opgedaan in verschillende opleidingen en trainingen, werk ik vanuit mijn intuïtie en wat de situatie nodig heeft. Ik maak gebruik van visualisaties, mindfulness- en ademhalingsoefeningen, elementen uit de RET en Voicedialogue. Daarnaast ontvang je opdrachten en oefeningen voor thuis. Kortom, ik help je stap voor stap op weg naar een betere gezondheid, meer energie en geluk.

“Sylvia heeft me veel inzicht gegeven in mijn patronen. Ze combineert haar kennis en ervaring en legt zeer duidelijk uit. Er is bijvoorbeeld altijd voldoende ruimte voor vragen.

Het heeft mij de tools gegeven om niet meer terug te vallen in mijn oude ongezonde patronen.”

Marjon

Cliënt Leefstijlcoaching traject

“Sylvia heb ik in haar rol als mindfullnesstrainer als heel kundig en prettig ervaren. Ze neemt de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, heel toegankelijk en ‘down to earth’. De meditatie oefeningen vond ik ook vooral fijn vanwege haar stem en de manier waarmee zij je daarmee door de oefeningen leidt. Ik heb bovenal veel inzichten over mezelf opgedaan. Het is voor mij een heel waardevolle ervaring geweest.”

Daphne

Deelnemer Mindfulnesstraining

Jouw weg naar een betere gezondheid, meer energie en geluk in Utrecht

Ik help je stap voor stap naar een duurzame gedragsverandering. Zodat je:

N

meer regie krijgt over je eigen leven

N

lekkerder in je vel komt te zitten

N

meer balans ervaart in je leven

N

minder piekert

N

meer grip krijgt op stress

N

meer energie krijgt

N

je beter slaapt

N

een gezonder gewicht krijgt

N

je leeft volgens een gezonder

N

voedingspatroon

N

je elke dag voldoende beweegt

N

Vergoeding

Voor de individuele Mindfulness sessies en groepstraining kom je voor een vergoeding of tegemoetkoming in aanmerking mits mits je aanvullende verzekerd bent.

Voor de coaching op leefstijl kun je wellicht gebruik maken van je vrij te besteden ontwikkelingsbudget bij je werkgever

Investeer nu in jezelf

Wanneer jij ervoor kiest om in jezelf te investeren, zijn er verschillende trajecten die kunt volgen bij De Body and Mind Academy in Utrecht. Een gezonde leefstijl betekent vooral een verandering van je gedrag. Dit heeft ten eerste tijd nodig om in te slijten. Daarna kun je stap voor stap ze integreren in je leven, op jouw manier en op jouw tempo.

In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken van onze manier van samenwerken. Gaan we samen aan de slag, dan inventariseren we in je huidige situatie en je gewenste doel en welke aandachtsgebieden we meenemen in de coaching. Wat jouw doel ook is, het doel van de Body and Mind Academy te Utrecht is om jou op weg te helpen, te motiveren, te stimuleren, te inspireren op weg naar een gezond en gelukkig leven. Dat wil zeggen dat we samen stappen zetten op het gebied van voeding, beweging, slaap, ontspanning, gedrag en mindset.

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn integrale aanpak. Als coach zie ik snel waar de ‘pijnpunten’ zitten. Mijn stijl is zacht waar het kan en confronterend waar het moet. Ik ben een luisterend oor, ik hou je bijvoorbeeld ook een spiegel voor, wel vaak met humor. Ik werk met visualisaties, mindfulness oefeningen, opdrachten en oefeningen voor thuis. Kortom, het allerbelangrijkste is dat je open staat om aan de slag te gaan en je eigen leerproces durft aan te gaan.

De Quickscan Vitaliteit

Inhoud Quickscan Vitaliteit:

De Quickscan Vitaliteit duurt 1,5 uur. Van te voren vul je thuis een vragenlijst in (integrale vitaliteitscheck). Daarnaast hou je gedurende een week je eet, drink,- beweeg- en andere leefgewoontes bij in een dagboekje. Aan de hand van jou gegevens gaan we daarna de Quickscan doen. Omdat meten weten is, nodig ik je uit op de weegschaal en maken we een analyse van je lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, BMI).

Resultaat:

Na deze Quickscan heb je inzicht in je mentale fitheid, je sociaal-emotionele balans, je fysieke gesteldheid en je weet je hoe het zit met jouw zingeving en zelfsturing. Dat wil zeggen dat je weet hoe je zelf aan de slag kunt om verbetering aan te brengen in je voeding, beweging, slaap, ontspanning en mindset. vragenlijst in (integrale vitaliteitscheck). Daarnaast hou je gedurende een week je eet, drink,- beweeg- en andere leefgewoontes bij in een dagboekje. Aan de hand van jou gegevens gaan we de Quickscan doen. Omdat meten weten is, nodig ik je uit op de weegschaal en maken we een analyse van je lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, BMI).

Prijs:

€125

Traject De Knop Om

Inhoud pakket Start:

Aan de hand van de resultaten van de Quickscan inventariseren we in je huidige situatie en je gewenste doel en welke aandachtsgebieden we meenemen in de coaching. Daarnaast werken we aan gedragsverandering door onder andere thuisopdrachten. De eerste nieuwe gewoontes gaan beklijven. Het lukt om een aantal nieuwe routines in te bouwen. We werken aan de eerste ‘obstakels’ die je hierbij eventueel tegenkomt.

Resultaat:

  • Heb je veranderingen aangebracht op het gebied van beweging, ontspanning en voeding
  • Weet je hoe je je energie in balans kunt houden
  • Je maakt andere keuzes omdat je weet wat goed voor je is
  • Je weet wat belangrijk is voor jou

Aantal sessies:

3 sessies van max. 1.5 uur

Prijs:

€350
– Aanvullende losse sessies: €75,-

Korting:

Heb je de Quickscan gedaan dan ontvang je daarna €100,- korting op pakket Start

Bonus:

Meditaties op mp3

Traject Natuurlijk in Balans

Inhoud traject Naturlijk in Balans:

Aan de hand van de resultaten van de Quickscan inventariseren we in je huidige situatie en je gewenste doel en welke aandachtsgebieden we meenemen in de coaching. We werken aan gedragsverandering en verandering van mindset door onder andere thuisopdrachten. Bijvoorbeeld welke gedachtes, belemmerden jou bij het behalen van je doel?  Waarom viel je eerder altijd terug in oude/ongezonde gewoontes?  Welke vastgeroeste overtuigingen blokkeren jou? Kortom, waar word jij echt gelukkig van?

Resultaat:

  • Heb je blijvende veranderingen aangebracht op het gebied van beweging, ontspanning en voeding
  • Weet je hoe je je energie in balans kunt houden
  • Denk je anders over jezelf, waardoor je je anders voelt en je andere keuzes maakt.
  • Weet je wat belangrijk is voor jou en leef je hier ook naar.

Aantal sessies:

6 sessies van max. 1.5 uur

Prijs (inclusief Quickscan):

€650,-
– Aanvullende losse sessies: €75,-

Korting:

Heb je de Quickscan gedaan dan ontvang je daarna €100,- korting op pakket Totaal

Bonus:

– Meditaties op mp3
– Terugvalpreventieplan

Bedrijfsgegevens:

Locatie:
 Beukstraat 39
 3581XE Utrecht
Locatie:
 Professor Bronkhorstlaan 10, Gebouw 64
 3723 MB Bilthoven

Ga jij voor een gezonder en gelukkiger leven in Utrecht? Investeer dan nu in jezelf.

Investeren in je gezondheid is een cadeau dat je later uitpakt

4 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.